Tietoa meistä

Tietoa meistä

Gigapotti on suomalainen nettikasino suomalaisille. Se toimii kuin junan vessa, eli pelaamaan pääsee rekisteröitymättä, joten ei muuta kun nappaamaan millistä kiinni!

Gigapotti-sivustoa operoi ja ylläpitää EveryMatrix Gaming Ltd., yritys jonka rekisterinumero on C92352, ja jonka toimipaikka on osoitteessa: Level 3, St. Julian’s Business Centre, Triq Elija Zammit, St. Julian’s, STJ 3155, Malta. Gigapotin nettipelitarjonnan tuottaa EveryMatrix Gaming Ltd., joka on lisensoitu Malta Gaming Authorityn (www.mga.org.mt) toimesta ja jonka ehtoja se noudattaa sille myönnetyn Gaming Service –lisenssin mukaisesti. Lisenssi, jonka tunniste on MGA/B2C/163/2008 on myönnetty elokuun 1. päivä, 2018.

Pelaamiseen tarkoitetun ohjelmiston on toimittanut EveryMatrix Software Limited –niminen yritys, jonka rekisterinumero on C 51832, ja jonka toimipaikka on osoitteessa: Level 3, St. Julian’s Business Centre, Triq Elija Zammit, St. Julian’s, STJ 3155, joka on lisensoitu Malta Gaming Authorityn (www.mga.org.mt) toimesta ja jonka ehtoja se noudattaa sille myönnetyn Gaming Service –lisenssin mukaisesti. Lisenssi, jonka tunniste on MGA/B2C/163/2008 on myönnetty elokuun 1. päivä, 2018.

Kaikki maksut prosessoi EveryMatrix Gaming Ltd:n puolesta MoneyMatrix Ltd. MoneyMatrix Ltd on Maltalle rekisteröity yhtiö, jonka rekisterinumero on C64593, ja jonka toimipaikka on osoitteessa: Level 3, St. Julian’s Business Centre, Triq Elija Zammit, St. Julian’s, STJ 3155Malta.

Pelaamiseen voi kehittyä addiktio. Pelaa maltilla.